Összeteők: 400ml víz, 2 evőkanál oliva olaj, 1 csapott evőkanál só, 600ml teljes kiőrlésű rozsliszt, 600ml tönköly fehér búzaliszt, 2 púpos evőkanál kukoricapehely (kb 75ml), 2 púpos evőkanál lenmagpehely (kb 75ml), 25g élesztő.
Az összetevőket a felsorolás sorrendjében rakom bele a kenyérsütőbe. Az élesztőt a tetejére összetörve szoktam rárakni.

Általam használt összetevők és eszközök (nem mindent fényképeztem le)

Mérőpohár:


Tengeri só:


Teljes kiőrlésű rozsliszt:


Tönköly fehér búzaliszt:


Kukoricapehely:




Lenmagpehely:




Élesztő:


Sütési program: teljes kiőrlésű, közepes kenyérhéj szín, nagyobbik kenyérméret:


Teljes kiőrlésű program részletei:


Sütés után:




Fínom :)