Összeteők: 400ml víz, 2 evőkanál oliva olaj, 1 csapott evőkanál só, 600ml teljes kiőrlésű rozsliszt, 600ml tönköly fehér búzaliszt, 2 púpos evőkanál kukoricapehely (kb 75ml), 2 púpos evőkanál lenmagpehely (kb 75ml), 25g élesztő.
Az összetevőket a felsorolás sorrendjében rakom bele a kenyérsütőbe. Az élesztőt a tetejére összetörve szoktam rárakni.
Általam használt összetevők és eszközök (nem mindent fényképeztem le)
Mérőpohár:

Tengeri só:

Teljes kiőrlésű rozsliszt:

Tönköly fehér búzaliszt:

Kukoricapehely:


Lenmagpehely:


Élesztő:

Sütési program: teljes kiőrlésű, közepes kenyérhéj szín, nagyobbik kenyérméret:

Teljes kiőrlésű program részletei:

Sütés után:


Fínom :)